Een gezichtsmasker kiezen voor uw kind

Er zijn verschillende soorten gezichtsmaskers. Het type dat wordt gebruikt om hockey te spelen hangt af van de grootte van het...
Een gezichtsmasker kiezen voor uw kind

Er zijn verschillende soorten gezichtsmaskers. Het type dat wordt gebruikt om hockey te spelen hangt af van de grootte van het gezicht van de speler. Je moet de juiste stijl kiezen voor jou en je kinderen.

Om totale bescherming te bieden, moet je een adrenaline-masker gebruiken. Ze voorkomen dat je gezicht wordt gesneden of verblind door een puck. Bovendien kunnen ze de zwelling en pijn van een blessure verminderen. U kunt deze maskers kopen bij uw plaatselijke sportwinkel.

Gebruik voor een zachtere huid een voorgeschreven bril of contactlenzen. Ze helpen ook de ogen te beschermen en de effecten van verwondingen te minimaliseren. Veel van deze items zijn verkrijgbaar bij een sportwinkel of online.

Veel mensen geven de voorkeur aan het gebruik van haarstylinggels. Ze werken goed bij het aanbrengen van lagen op een gezicht met een groot gebied wit haar. Vergeet niet om niet te zwaar te gaan met dit soort producten, omdat ze uitdroging kunnen veroorzaken en ongemakkelijk kunnen zijn.

U kunt een gezichtsmasker kopen dat bedoeld is om te worden gedragen met kleding die gezichtshaar bedekt. Deze apparaten passen om het hoofd- en nekgebied en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Dit maakt het gemakkelijker om het hele hoofd te bedekken in plaats van slechts één of twee stukken te hoeven dragen.

Het langdurig dragen van een gezichtsmasker kan ongemak of irritatie veroorzaken. Als dit gebeurt, probeer het dan voor een kortere periode te dragen totdat u het gewenste comfortniveau hebt gevonden. In sommige gevallen is een kleiner type gezichtsmasker nodig voor jongere kinderen. Naarmate het kind ouder wordt, kunnen ze een grotere verscheidenheid aan stijlen gaan dragen.

Het is belangrijk om een ​​gezichtsmasker te kiezen dat goed om de mond en neus van het kind past. Ze moeten zowel de neus als de lippen kunnen bedekken zonder dat ze bewegen. Als dit niet gebeurt, moet u mogelijk een nieuw gezichtsmasker kopen.

Het neusstuk moet goed aansluiten op de binnenkant van de neusbrug. Als het neusstuk uitsteekt, bedekt het de mond van het kind en bemoeilijkt het ademen. U heeft geen gezichtsmasker nodig voor een kind dat volledig ontwikkeld is en niet veel gezichtshaar heeft.

It is important to read the label carefully before buying a facemask to ensure that it will fit your child correctly. If you are going to use one for a long period of time, you may want to order one that is custom fit. This can be purchased at a local sporting goods store or online.

Tip voor zzp : no cure no pay leadgeneratie

It is helpful to make sure your child is wearing the correct type of sports mask. If it is too big, it can cause pain to your child. For example, a goalie mask may cause the face to turn red if it is too large.

For areas of dry skin, such as under the eyes, the inner portion of the facemask may work best. This is because it can lessen irritation from fluid build up and cause the skin to heal more quickly. For children who do not like these styles, they can wear a sport mask with a rectangular cut.

Zorg er bij het kiezen van een stijl voor dat u zich op uw gemak voelt bij de stijl die u kiest. Zorg er ook voor dat u er een kiest die past bij de vorm van het gezicht van uw kind. Zodra u de juiste stijl heeft geselecteerd, zijn de items relatief gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Comments are closed.